Mitä on Baaribingo?

Baaribingo on ilmainen ja hauska onnenpeli johon voit osallistua ravintoloissa ympäri Suomea!

Baaribingossa saat itsellesi pelilapun jossa on 3 ruudukkoa. Bingossa haetaan ensin yhtä vaaka- pysty- tai viistoriviä. Sitten haetaan 2 vaakariviä, 3 vaakariviä 4 vaakariviä ja viimeiseksi täyttä ruudukkoa. Rivejä haetaan aina yhteen ruudukkoon.

Kun pelaaja saa yhdeltä tasolta ensimmäisenä kaikki numerot oikein voittaa hän huutamalla "Bingo!" Numeroita arvotaan niin kauan että jokaiselle tasolle on löytynyt oma voittaja. Jos "Bingo" tulee samalle tasolle yhtäaikaa useampi, voittaa nopeiten "Bingon!" huutanut pelaaja.

Yhdessä illassa arvotaan kolme kierrosta ja ravintola voi järjestää myös lisäkierroksia yleisön pyynnöstä.

 

Miten voin osallistua?

Osallistuminen on helppoa ja ilmaista. Baaribingoon voi osallistua kuka tahansa ravintolan ikärajan puitteissa. Löydät kaikki baaribingo ravintolat sivustolta "Bingoravintolat" valikosta tai etusivun kartalta.

Riittää siis kun saavut peli-iltana baaribingo ravintolaan ja pyydät pelilapun ja kynän ravintolan vetäjältä. Keksi itsellesi hauska nimimerkki, kirjoita lappuusi sähköpostiosoitteesi ja tule mukaan jännittämään! 

 

Mitä voin voittaa?

Jokaisessa ravintolassa on omat kierrospalkinnot ja jokaisesta bingosta voittaa pisteitä. Yleensä kierrospalkintoina palkintoina on ruokailun yhteydessä käytettäviä lahjakortteja. Alkoholia ei saa olla onnenpeleissä palkintona.

Voit kerätä myös jokaisesta bingosta "pisteitä" omalle nimimerkillesi. Pisteiden keräämisen edellytyksenä on että olet rekisteröitynyt Baaribingo.fi -sivustolle. Pisteitä jaetaan 1-4 rivin bingoista 10 pistettä sekä täydestä ruudukosta 20 pistettä. Pisteillä voit ostaa lippuja baaribingo kuukausiarvontaan jossa on palkintona superlahjakortteja jotka käyvät useassa eri liikkeessä.

Kun rekisteröidyt ensi kertaa sivustolle saat heti 100 pistettä tilillesi! Rekisteröitymispisteitä ei lisätä ravintolakohtaisiin pisteisiin.


Voita 200 euron Jackpot!

 

Jos pelaaja saa Bingossa täyden ruudukon, eli yhdessä (5x5) ruudukossa kaikki numerot oikein ensimmäisellä 53 numerolla tai alle voittaa hän 200 euron arvoisen jackpotin!

Tai jos hän saa täyden ruudukon 54 numerolla voittaa hänen 50 euron arvoisen mini-jackpotin. Peli kertoo jackpotin voitosta automaattisesti ja pisteet päivitetään pelaajalle normaalisti. Lahjakortti toimitetaan pelaajan sähköposti osoitteeseen myös automaattisesti.

Lahjakortti on presentcard.fi superlahjakortti joka käy satoihin eri liikkeisiin Suomessa. 

Kaikki Jackpot-voittajat näkyvät myös Baaribingon nettisivulla. 


oikeudet muutoksiin pidätetään.